About

Himmelblau is opgericht in 1995 door Veronika Uhl. De naam verwijst naar haar carrière bij KLM en haar Oostenrijkse achtergrond. Zij verbindt, begeleidt en inspireert bedrijven, non-gouvernementele organisaties, sociaal ondernemers en vermogensfondsen om hun maatschappelijke impact te vergroten.

Na een carrière bij KLM, leidende functies bij vernieuwende NGO’s, maar ook een beroepsopleiding in yoga en Ayurveda, besloot Veronika zich in te zetten om bij te dragen aan een betere samenleving door bruggen te slaan tussen verschillende werelden. Tussen mensen en culturen. Tussen passie en zakelijkheid. Tussen fondsenwervende instellingen, gevers en implementerende organisaties. Authenticiteit, stabiliteit, structuur en betrokkenheid zijn kenmerkend voor haar aanpak.

 

“Ik zet mijn expertise, kennis en netwerk graag in voor organisaties die waardevol werk doen en een positieve verandering teweegbrengen, zodat ze door middel van een gestructureerde en duurzame fondsenwerving nog meer werk kunnen doen, nog meer mensen kunnen bereiken en uiteindelijk nog meer impact kunnen hebben.”
Veronika Uhl